Bespoke Polished Walnut Kitchen

This bespoke Walnut kitchen was built with a small growing family in mind. Whilst up to the minute contemporary, it has all the functionality needed for a young family, the cooking area in the island is sunk down below a raised seating platform, meaning that the families young daughter can sit at the island whilst her parents cook, knowing that she is safely away from the hot zones. The triangle of sink, cooker and fridge work in perfect harmony in this kitchen too, never more than one step away from wherever you need to be. The bold and bright greens help bring out the beauty of the dark Walnut and the dark Granite with the sparkle of copper catching your eye, all add the the charm of this kitchen.

As with so many of our kitchens, this project started out with some major reworking, we removed a solid block dividing wall, moved doorways, added a new ceiling, re plastered the walls, put a new sub floor down. rewired the kitchen including a new fuse board, and of course fully decorated too.